PUBLICITAT

Riera fitxa per l'Ayia Napa, ascendit a la Primera xipriota

  • El seu nou contracte lluny del FC Andorra és per dues temporades
R. M. S.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Riera dribla dos rivals, en el matx contra la Seu d'Urgell del març. Foto: TONY LARA

El davanter portuguès del FC Andorra, Manuel Veiga Machado, més conegut com Riera, tornarà a Xipre després de l'experiència d'aquesta temporada, avortada a meitat per ser de nou amb el FC Andorra, equip amb el que lluita per pujar a la Primera Catalana. Si l'any passat va fitxar per l'Apop de Segona Divisió, ara ha arribat a un acord amb l'Ayia Napa, campió de Segona i nou equip de Primera Divisió, per dues temporades.

L'Athlitikos Omilos Ayias Napas és el nom oficial del que serà el nou club del davanter, que aquest any ha comptat amb menys minuts amb la samarreta tricolor, perquè des del cos tècnic que dirigeix Justo Ruiz es considera que el seu estat de forma no és l'idoni per aguantar els 90 minuts. Riera, amb tot, es mostra sempre desequilibrant, i és aquesta la qualitat que l'Ayia Napa ha valorat per contractar el futbolista.

El fitxatge del davanter portuguès ja és oficial, perquè fins i tot en la base de dades del club xipriota el jugador forma part de les noves incorporacions confirmades. Aquest serà el segon contracte professional de Riera, després del que el va vincular a l'Apop. Així mateix, l'Ayia Napa, que ha estat el dominador en Segona Divisió i ha assolit l'ascens, és el club de la ciutat amb el mateix nom que es troba a la zona del sud-est de Xipre.

Tot i el seu fitxatge, Riera va manifestar ahir que el seu cap està «en l'ascens amb l'Andorra»: «Estem molt motivats i ho hem d'estar per evitar la decepció que va suposar no pujar la temporada passada».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT