PUBLICITAT

El relleu d'Edouard com a campió de l'Open es ven car

  • Els tres colíders fan taules i a falta d'una jornada n'hi ha cinc
EL PERIÒDIC
LA MASSANA

Periodic
Un pla general de la vuitena jornada amb els jugadors i algunes persones del públic, ahir a Arinsal. Foto: TONY LARA

Hicham Hamdouchi, Lázaro Bruzón i Marc Narcís compartien el lideratge amb sis punts en l'Open Internacional d'Andorra abans que comencés la vuitena i penúltima jornada. Els dos primers s'enfrontaven entre ells i el tercer contra Dragan Paunovic. Qui guanyés tenia mig títol al sarró, però ha quedat clar que en l'edició del 2010 el trofeu es ven caríssim, perquè tots tres van desaprofitar l'oportunitat en fer taules. Ara passen a sumar 6,5 punts abans de la jornada d'avui, l'última, la que decidirà el relleu d'un Romain Edouard que ahir va guanyar Adrien Demuth i continua amb esperances de reeditar el triomf, a mig punt de la zona capdavantera.

En la part alta, s'espera un darrer dia d'infart. Ja no hi ha tres colíders, sinó cinc; Csaba Balogh va ser l'únic del grup perseguidor que va poder superar Luca Shytaj per afegir-se a la llista de candidats a campió, juntament amb Dan Zoler, que en la partida de més durada de la jornada --4,5 hores-- es va desfer d'Artur Kogan.

Els que van fer taules --Alexander Ipatov amb Yaacob Zilberman, a més dels ja citats Paunovic i Edouard-- s'afegeixen al nombrós grup de sis punts que completen Kevin Spragett, Omar Almeida, Julen Luis Arizmendi, Martha Fierro i Jorge Cori. Precisament aquest últim va derrotar amb peces blanques el primer tauler andorrà, Òscar de la Riva, que es queda amb cinc punts i ja sense opcions de guanyar.

Amb els mateixos punts que De la Riva es troben ara Vicens Santamaria, que va superar Francisco Javier Fernández per la no-presentació del rival i Raül Garcia, que es va imposar a Hanne Goossens. [email protected]



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT