PUBLICITAT

Llovera torna a l'activitat al mític Mil Llacs del Campionat del Món

  • L'andorrà avisa de la complexitat d'una prova que ha estat reduïda de tres a dues jornades
EL PERIÒDIC
JYVASKILA

Periodic
L'Abarth de Llovera, en la darrera prova mundialista a Portugal. Foto: FOTOESPORT

Després de superar les proves de Mèxic, Nova Zelanda i Portugal, i d'un temps de descans, Albert Llovera (Grande Punto Abarth S2000) torna a l'activitat avui amb la disputa d'una de les proves mítiques del Campionat del Món: el Mil Llacs de Finlàndia.

El pilot andorrà viurà la seva quarta experiència en la cita nord-europea i ahir va avisar que aquest any es presenta més exigent que mai: "En les altres edicions del ral.li era normal competir durant tres dies i menys hores en el cotxe durant les etapes. Aquesta vegada, l'horari és més compacte; són tan sols dues etapes, però les mateixes especials i quilòmetres cronometrats que altres anys. Seran dos dies de màxima intensitat, ja que començarem molt aviat, cap a les sis del matí, i acabarem tard", va explicar.

En referència a les novetats tècniques en el S2000, cal mencionar el sistema de frens, que Llovera va poder provar abans que el seu Abarth inicies el desplaçament cap a Finlàndia, on haurà de superar 19 especials --11 de diferents-- i un total de 310,29 quilòmetres cronometrats. L'espera una marató.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT