PUBLICITAT

Un espectacle d'interès

  • La segona cita del Nacional de 4x4 a la Rabassa confirma una disciplina en creixement Doble rècord: 20 inscrits i més de 200 espectadors
EL PERIÒDIC
SANT JULIÀ DE LÒRIA

Periodic
Competició Un cotxe intenta superar una zona, diumenge. Foto: TONY LARA

No hi ha satisfacció més gran que la de veure que una cosa que has fet té tant d'èxit. Això és el que deu estar vivint l'Automòbil Club d'Andorra amb el Campionat Nacional de 4x4 i sobretot el mentor d'aquest circuit, Albert Cabanes. La segona prova que es va disputar el diumenge passat a la Rabassa va confirmar que es tracta d'un espectacle de gran interès a dins les nostres fronteres, que confirma que aquesta disciplina de motor està en ple auge.

Es va produir un doble rècord: per una banda es van arribar als 20 participants, xifra mai vista en les tres edicions que s'han celebrat; per l'altra, els més de 200 espectadors que es van citar en la prova laurediana emparats pel magnífic dia que feia i per l'espectacle que van protagonitzar els tot terreny a les set zones artificials, dissenyades per Marc Ambor, un dels pilots assidus, per una vegada va canviar el volant per les estaques i les cintes. Si fem una comparativa, pocs partits de l'Andorra de futbol o de futbol sala en la lliga han aplegat tanta afició en dates similars a aquesta, quan el sol convida a sortir de casa. I això s'ha aconseguit en només dos anys.

EL MENTOR INVENCIBLE Albert Cabanes (Land Rover Defender), guanyador de la primera prova i defensor del títol, va tornar a ser el millor en la categoria extrem. És el mentor del circuit 4x4... i també l'home a batre, que diumenge va doblar en punts el segon classificat, Juli Filloy (Land Rover Defender) i va triplicar el tercer, Eduard Aguiló (Jeep Wrangler). En la categoria preparats aquesta vegada no va guanyar el seu germà, sinó David Choy (Land Rover Defender), que va superar en el podi Josep Bringué (Suzuki Santana) i Lluís Montserrat (Nissan Patrol GR). Per últim, en sèrie, es va adjudicar el triomf Antoni Fuentes (Suzuki Samurai) seguit per Miquel Giró (Suzuki Vitara) i Joel Martínez (Nissan Patrol GR).

Arinsal serà el següent escenari, el tercer, d'aquest espectacle en creixement. Haurem d'esperar, però, fins al 21 d'agost. [email protected]



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT