PUBLICITAT

Andorra venç en el debut a l'Europeu C sub-16 femení

EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

La selecció femenina sub-16 va guanyar ahir de la millor manera en el partit inaugural del Campionat d'Europa C que es disputarà a Andorra fins al dissabte vinent, amb una victòria inapel.lable per 51-31 contra Gibraltar.

Les noies que dirigeix Manel Sánchez no ho van tenir fàcil davant d'un combinat lluitador però sense cap figura, que en els moments claus no va saber respondre al bon joc tricolor. El primer període va estar marcat pel domini andorrà; potser per nervis, la faceta en anotació va fallar, tot i que van poder acabar-lo amb superioritat en l'electrònic (11-5).

Vista la inferioritat de Gibraltar al parquet, Andorra no va deixar passar gaire temps per intentar marcar les diferències de manera important, i en un fantàstic segon quart, amb un parcial de 21-14, va adquirir un avantatge tranquil.litzador per anar als vestidors (32-19).

Quedava partit encara i Gibraltar va reaccionar en el tercer quart per baixar de la barrera dels deu punts, fins al 43-25, però les tricolors no van fer més concessions i en el darrer quart van tornar a incrementar el ritme fins a vèncer per 20 punts (51-31). Va destacar Meritxell Tar- roch amb 16 punts i deu rebots i Clàudia Brunet, amb 11 punts, cinc rebots i quatre assistències. Al tancament de l'edició encara no havia acabat el partit de la sub-16 masculina amb Gal.les.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT