PUBLICITAT

Fernández, quart júnior en el debut al Mundial júnior

  • El corredor andorrà es queda en la primera cita a dos peus del segon i el tercer lloc del podi
EL PERIÒDIC
VILANOVA DE PRADES

Yann Fernández va finalitzar en la quarta posició en la primera prova del Circuit Mundial Biketrial que es va disputar el passat diumenge a Vilanova de Prades.

El corredor de la Federació Andor- rana de Ciclisme va acabar amb 26 peus i es va quedar a tan sols dos del segon i el tercer classificat, l'anglès Sam Oliver i el francès Alexandre Fabregas, respectivament, que en van fer 24. El guanyador va ser el català Armand Moya, amb 21. Fernández no va voler tenir referències dels seus rivals abans de la disputa de la primera volta: "Això em posa nerviós", va admetre.

Quan aquesta cursa va acabar, estava a un peu del podi, cosa que es va mantenir en la segona per acabar-ne a dos: "He estat regular i això m'agrada. Llàstima del podi, però és un bon resultat. Noto que he progressat i tinc més confiança que l'any passat", va assegurar, recordant que l'any passat va acabar sisè en el circuit mundial. Fernández continuarà la seva aventura en aquesta competició el cap de setmana a Itàlia en la segona cita.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT