La selecció masculina sub-16 també venç al debut

Seguint les passes de les noies, la selecció masculina sub-16 va debutar dilluns passat a la nit amb una victòria en el campionat d'Europa C que té com a seu Andorra.

L'exjugador del River i internacional tricolor Xavi Mujal es va estrenar a la banqueta amb un triomf clar contra Gal.les (72-52), dominant de principi a fi. No van passar desapercebuts els nervis, cosa que va impedir la sentència definitiva fins a les acaballes del tercer quart, davant d'un rival que va aplicar molta intensitat per sobreviure a la teòrica inferioritat davant dels tricolors.

Andorra, liderada per Gerard Mas, no va anar en cap moment per darrere en el marcador. Per començar, va aconseguir un parcial de 7-0 que al final dels primers deu minuts s'havia transformat en un 20-9. D'aquesta renda, relativament còmoda, en va viure fins el descans. La igualtat entre els dos equips, Gal.les més lluitador i Andorra més tècnic, es va traduir en un 36-23 en el descans.

El cop definitiu va arribar a la represa; el combinat tricolor va esgarrapar uns punts més per fer pujar el 52-35 i vist el partit fins llavors, era ja suficient per sumar el primer triomf. El partit d'ahir davant de Mònaco no havia finalitzat al tancament de l'edició.