PUBLICITAT

Detingut un andorrà de 24 anys per cometre infraccions greus de circulació publicades al Youtube

  • En les imatges se'l podia veure conduint un Opel Corsa pel port d'Envalira, competint amb altres vehicles més potents, de marca Ferrari, en alguns casos a més de 170 quilòmetres per hora, i fent avançaments en línia contínua
La Policia ha detingut un andorrà de 24 anys acusat de cometre infraccions greus al Codi de la Circulació, que han estat constatades a través d'un vídeo publicat a Internet. Les infraccions van ser comeses en el transcurs d'un trajecte de França fins al Principat, practicant una conducció temerària que posava en perill els altres usuaris de les vies. L'home ha estat detingut i posat a disposició judicial aquest dimecres, i ha estat sancionat per les infraccions comeses per un import de 4.800 euros. En les imatges, publicades al portal Youtube, se'l pot veure conduint un Opel Corsa pel port d'Envalira, competint amb altres vehicles més potents, de marca Ferrari, en alguns casos a més de 170 quilòmetres per hora, i fent avançaments en línia contínua.
La investigació es va iniciar el mes passat, quan es va tenir constància d'un vídeo publicat a Internet on el conductor d'un turisme cometia diverses infraccions molt greus, posant en perill els altres usuaris. Paral·lelament, la Policia va rebre diversos correus electrònics de persones alertant de l'existència de les imatges. 

El noi, que en el vídeo s'autoanomenava Crazy Driver i que presumia d'evadir els radars amb matrícules falses, no ha estat detingut fins aquest dimecres, ja que no es trobava al Principat, i sancionat amb 4.800 euros.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT