PUBLICITAT

Broad tanca tres fitxatges en les seves vacances a Austràlia

  • El VPC s'ha reforçat amb un tercera línia, un talonador i un mig-obertura polivalent
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

La professionalitat que va exhibir Michael Broad durant els prop de sis mesos que va dirigir el VPC s'han estès a les vacances. L'entrenador australià va arribar a la banqueta de l'entitat que presideix Tomàs Ginesta quan l'equip estava enfonsat en el penúltim lloc de la taula i només un miracle podia evitar el descens.

Broad no fa miracles i l'equip va baixar a Honor, però ningú no pot recriminar-li res en dedicació, i ara amb més motiu: va marxar a Austràlia de vacances a principi del mes passat i ha tornat amb tres fitxatges. Joves, de qualitat i cridats a ser importants. Sobretot Adam Hinds, un mig-obertura de 20 anys de qui s'espera que mogui l'equip al terreny de joc, que també pot jugar d'ala i de tanca. Els altres dos, de 22 anys, són el talonador Alex McKendry i l'ala de tercera línia Peter Hugues.

Tots tres són de clubs de la primera divisió dels campionats regionals de França i s'han compromès per una temporada amb opció d'allargar el contracte. D'aquesta manera el club ha deixat de prioritzar el mercat georgià que tant ha alimentat el VPC en els darrers anys.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT