PUBLICITAT

Sergi Pérez: "Del River, m'atreu tot, és un caramel venir aquí"

  • El nou base es desfà en elogis cap al club mentre s'espera la firma de Johnson
IVÁN MOURE
ANDORRA LA VELLA

Periodic
D'esquerra a dreta, Peñarroya, Pérez i Solana en la presentació del nou base, ahir a la seu del River. Foto: ORIOL LLAURADÓ

Sergi Pérez va trepitjar ahir per primera vegada Andor- ra, després de concretar el seu fitxatge pel River. El nou base no va parar de lloar la tasca del club que el pagarà la pròxima campanya. Està encantat i així ho va exterioritzar: "Del River, m'atreu tot", va assegurar el cinquè fitxatge de l'era Solana. "És un caramel venir aquí i estic orgullós que m'hagin escollit", va continuar l'exdirector d'orquestra del LOBE Osca.

Ell, que s'ha mogut en el mercat, veu, com molta gent, les opinions que desprèn la marca River, de club seriós, complidor en les nòmines --cosa que en aquests temps escasseja-- i va explicar que en rebre la proposta, tot i tenir-ne d'altres, només va tenir ulls per al seu nou equip: "La LEB Plata és complicada pels problemes financers i tenir un projecte definit i clar és important per treballar a gust. El River és el que té més forma ara mateix a la categoria i fa molt bona pinta, la veritat".

SOMIA AMB LA COPA Sobre les possibilitats del River de cara al pròxim curs, Sergi Pérez va ser molt, molt subtil. Per una banda caut per si algun dia s'ha de menjar aquestes paraules: "S'ha de veure com estan els altres equips, ja que ara el mercat està pràcticament aturat". Per l'altra, una floreta més cap al seu nou club en afegir: "De tota manera s'ha fet una plantilla disposada a aconseguir el màxim". En aquest sentit, el base català sap que el desig general del club és el de pujar a LEB Or, però personalment es va desmarcar amb un altre repte: "Tinc ganes d'aconseguir la Copa. Fa dos anys vaig arribar a la final amb l'Hospitalet i en l'última que ha guanyat el LOBE jo encara no havia arribat a l'equip", va admetre.

[email protected]



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT