Arnau Solé trenca el crono en la pujada a la Coma d'Arcalís

• L'andorrà David Albós és segon i Aida Fàbrega s'imposa en categoria femenina
R. M. S.
LLORTS

Una corredora, ahir pren la sortida de la crono amb final a la Coma Foto: ÀLEX LARA

la segona prova del Campionat d'Andorra contrarellotge va tenir la sort de veure ahir volar el català Arnau Solé, amb un temps de 34min 33s per completar els 13,5 quilòmetres de l'ascensió des de Llorts fins a la Coma d'Arcalís. Segon va ser l'andorrà David Albós, amb 35min 22s. En categoria femenina, la vencedora va ser Aida Fàbrega, de Coll de Nargó, amb un temps de 51min 25s.

La prova d'ahir va comptar amb 42 participants. Era la segona cita del calendari, després de la disputada a finals de juny al Coll d'Ordino. El més ràpid en la categoria sènior va ser el tarragoní Arnau Solé, amb un temps espectacular, seguit d'Albós i Miquel Martinez, que va acabar a 12s de l'andorrà. En dones només hi van haver dues ciclistes, Aida Fàbrega i Cecilia Assua, amb victòria de la primera amb gairebé nou minuts de diferència.

Pel que fa a les altres categories, en Master 30 Dodo Guilad va demostrar tenir un gran estat de forma amb un temps de 35min 38s, mentre que segon va ser Guillem Muñoz amb 35min 54s. En tercera posició va arribar Guy Diaz, que no arribava en el millor estat de forma, amb un temps de 37min 44s.

Pel que fa als cadets, Joel Ponce va sumar una nova victòria en la categoria, amb 45min 53s i un gran avantatge respecte a Roger Espinet, que va fer 51min 25s. Tercer va acabar Juan Manuel Ferreira amb 1h 07min 44s. En la categoria de Veterans 40, Pere Farriol va ser el més ràpid amb 41min 36s, mentre que Paulo Reis va ser segon amb 47 minuts clavats. Va tancar el podi en aquesta categoria José Maria Piera, amb 48min 02s.

El Campionat d'Andorra de contrarellotge va viure ahir la segona i penúltima prova, ja que només resta una per decidir el campió absolut. David Albós és el millor posicionat per revalidar aquest títol. La pròxima cita serà el 2 de setembre amb la crono entre Ordino i Sorteny.