PUBLICITAT

Els abonats a banda ampla incrementen el 8,7% el juny

  • Els contractes de mòbil es comptabilitzen en un total de 64.830
  • La mitjana dels darrers dotze mesos en telefonia fixa creix de l'ordre de l'1,4%
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Una dona passeja davant de les oficines d'Andorra Telecom. Foto: TONY LARA

El total d'abonats a Internet de banda ampla s'ha incrementat el 8,7% el mes de juny respecte al mateix període de l'any passat. Així ho va fer públic ahir el Departament d'Estadística. D'aquesta manera, les dades mostren que la implantació d'Internet via fibra òptica arriba als 8.465 abonats, en detriment dels usuaris d'ADSL.

D'altra banda, durant el mes de juny del 2010 el nombre d'abonats al servei de telefonia fixa d'Andorra Telecom ha augmentat l'1,2% (568 abonaments) respecte al mateix mes de l'any anterior.

Estadística assenyala que el juny les dades del número d'abonats als serveis d'Andorra Telecom mostren un augment de l'1,2% en l'oferta de telefonia fixa respecte el mateix mes de l'any anterior, fent un total de 49.384 abonats. En telefonia mòbil els abonaments també han augmentat fins l'1,3%, amb un total 64.830 abonats, 39.186 dels quals amb mòbil de contracte i 25.644 targetes de mòbil de prepagament.

La mitjana dels darrers dotze mesos també presenta un creixement de l'1,4% en telefonia fixa, el que representa 670 abonaments nous de mitjana en el darrer any. En telefonia mòbil es produeix un augment del 0,8%, a causa d'un creixement de l'1,2% en abonaments de contracte i del 0,1% de targetes de prepagament.

De la seva part, les dades revelen que la implantació d'Internet via fibra òptica, que ja compta amb 8.465 usuaris, ha provocat que part dels abonats a l'ADSL canviïn a aquest nou servei, disminuint respecte al juny de l'any anterior el 23,2%, tot i que el conjunt d'abonats a Internet banda ampla ha augmentat el 8,7%. [email protected]



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT