PUBLICITAT

Canillo aprova la segona fase de Prat del Riu

  • La previsió és que l'aparcament estigui enllestit en setze mesos
EL PERIÒDIC
CANILLO

Periodic
La sessió de Comú, ahir.

La sessió de consell de Comú de Canillo d'ahir a la tarda va servir per aprovar l'execució de la segona fase de les obres de l'aparcament del Prat del Riu, tot i que la minoria no va donar suport a la proposta perquè considera que és una inversió innecessària. Altres aspectes que es van tractar en la sessió de Comú van ser l'anul.lació d'alguns tallers d'estiu i l'augment del preu de les activitats de música infantils i per a adults.

En la sessió de consell d'ahir, el Comú de Canillo va aprovar la segona fase de l'aparcament del Prat del Riu, tot i l'oposició dels consellers de la minoria. Xavi Riba va assegurar, tal com recollia l'ANA, que en la situació econòmica en què es troben les finances comunals "no era necessària aquesta inversió".

En aquesta segona fase de l'aparcament del Prat del Riu, es construiran dues de les tres plantes que tindrà finalment l'equipament i també es faran els acabats per "embellir la zona", segons va explicar la cònsol menor, Mònica Bonell. El pressupost és d'uns 3,8 milions d'euros. El conseller de la majoria Salvador Brillas va explicar que, amb uns setze mesos, "s'hauria de tenir l'aparcament completament acabat" i que, en el decurs dels treballs, se solaparan les dues fases de l'obra.

D'altra banda, durant la sessió es va decidir modificar els preus públics d'alguns tallers. D'aquesta manera, s'ha augmentat en tres euros el preu de les classes de música per a infants i cinc euros les classes per a adults, perquè s'intenta que el preu es vagi equiparant al cost del servei. A més, es va decidir donar de baixa quatre activitats.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT