El combinat femení perd amb Mònaco i lluitarà pel bronze

La desolació de les jugadores d'Andorra després de perdre, ahir. Foto: ORIOL LLAURADÓ

La selecció sub-16 femenina lluitarà per la medalla de bronze en l'Europeu C d'Andorra després de perdre ahir contra Mònaco en un partit vibrant que es va decidir en l'últim sospir. Va ser una derrota dolorosa, ja que la tricolor va dominar gran part del matx, però no va saber gestionar l'avantatge al final i un tir lliure a sis segons per acabar va esborrar les esperances de jugar la final. Per començar, el combinat de Manel Sánchez va demostrar que el seu joc es basaria en la defensa, molt rocosa i segura durant el primer quart. Mònaco va anotar el primer punt passats tres minuts i la primera cistella de jugada no la va fer fins al nou. Mentrestant, Andorra n'havia fet vuit i a l'acabament del període duia una renda de cinc (10-5).

En la represa es va segellar el màxim avantatge (15-5) davant d'un rival que a partir de llavors va reaccionar, i fins i tot abans del descans va posar-se per davant (19-20), tot i que els dos equips van anar als vestidors amb un 21-20. Andorra va continuar marcant el ritme del joc i manant en el marcador, però la superioritat era cada vegada més imperceptible. Tot es decidiria al quart període (28-25). El marcador era favorable, però ajustadíssim, i del 35-32 a falta de tres minuts es va passar al 36-36 quan quedava en quedava mig. Fins que el tir lliure de Cruz va tirar el somni per terra.

D'altra banda, les semifinals entre l'equip masculí i Xipre no havien acabat al tancament de l'edició. [email protected]