PUBLICITAT

Sansa no pot evitar l'últim lloc de la sèrie als 3.000 obstacles

  • L'andorrà paga l'explosiva sortida del grup amb un temps discret de 9min 24,39s
EL PERIÒDIC
BARCELONA

Periodic
Foto: AFP / MIGUEL RIOPA

Pep Sansa no va poder evitar l'última posició de la seva sèrie de les semifinals corresponents als 3.000 obstacles ahir en els Campionats d'Europa que es disputen a Barcelona.

El corredor andorrà del Club d'Atletisme Valls d'Andorra (CAVA) es va haver de conformar amb una discreta marca de 9min 24,39s, que queda molt lluny --a uns 16 segons-- de la seva marca personal, i només va poder superar el belga Pieter Desmet, que va abandonar en l'altre grup classificatori.

Ja havia avisat Sansa que l'estratègia a seguir era la d'aguantar el ritme dels altres corredors fins que les cames diguessin prou, i esperar esdeveniments. El problema és que dits esdeveniments van aparèixer només sentir-se el tret de sortida. L'espanyol José Luís Blanco --un clàssic en la Sant Silvestre laurediana-- va marcar un ritme explosiu només començar, els altres favorits el van seguir perquè no s'escapés i en un efecte dòmino també ho van fer la resta dels 12 corredors que prenien part en la carrera, entre els quals hi havia Sansa, que òbviament no volia allunyar-se del grup.

L'andorrà va explicar després de la prova: "Només vaig poder aguantar amb ells durant aproximadament un quilòmetre". A més, es va despenjar ja amb les forces al límit per la velocitat marcada i encara li quedaven dos terços per completar.

[email protected]



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT