PUBLICITAT

Un conductor andorrà mor en una col.lisió frontal a Lleida

  • L'incident es va produir poc abans de les 18 hores al quilòmetre 84 de la carretera N-240
  • Un vehicle, amb matrícula andorrana, implicat en un accident mortal a Girona
EL PERIÒDIC
LLEIDA

Periodic
Retencions l'AP-7, a l'altura de Cassà de la Selva (Girona), ahir. Foto: MARC VILA

Un conductor andorrà va perdre la vida ahir en un accident de trànsit al quilòmetre 84 de la carretera N- 240, al terme municipal de Lleida, en una col.lisió entre dos vehicles poc abans de les 18.00 hores. Al lloc dels fets es van desplaçar sis dotacions de Bombers de Catalunya per rescatar dues persones que havien quedat atrapades.

L'operació sortida de les vacances d'agost va finalitzar ahir amb un balanç de dues persones mortes, una ahir a la tarda i una altra divendres, i 20 quilòmetres de retencions ahir al matí a l'autopista AP-7, segons va informar el Servei Català de Trànsit (SCT).

RESIDENT IL.LÈS
En l'altre sinistre mortal, un home, resident al Principat i de nacionalitat espanyola, que conduïa un cotxe amb matrícula andorrana, va sortir il.lès de l'accident mortal que va tenir lloc la nit de divendres dins del terme municipal de Fogars de la Selva, a la comarca gironina de la Selva. Segons van informar els Mossos d'Esquadra, en el sinistre s'hi van veure implicats tres vehicles: un de belga, un d'espanyol i un d'andorrà. La víctima mortal va ser el conductor belga, mentre que els altres tres ocupants del mateix vehicle van resultar ferits greus i van haver de ser traslladats a l'Hospital Josep Trueta de Girona.

L'accident va tenir lloc a les 23 hores de divendres passat, a l'autopista AP-7. El xoc es va produir, concretament, al punt quilomètric 96,5, dins del terme de Fogars de la Selva. Dos dels vehicles van xocar lateralment, mentre que un tercer no els va poder esquivar i es va veure implicat també en l'accident. Tant els ocupants del vehicle espanyol com els de l'andorrà van sortir il.lesos de l'incident.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT