PUBLICITAT

Benet inicia els contactes per editar una guia de rutes a cavall

  • El ministre s'ha trobat amb el sector per potenciar la pràctica de l'hípica
  • Una altra guia anirà adreçada als ciclistes i recollirà activitats per fer amb bicicleta
EVA ARASA
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Uns infants admiren uns cavalls que pasturen. Foto: TONY LARA

El ministre de Turisme, Comerç i Indústria, Claude Benet, ha iniciat els contactes amb els representants del sector eqüestre del país per tirar endavant un seguit d'accions que han de servir per promoure la pràctica de l'hípica i, molt especialment, les excursions a cavall. Amb una voluntat manifesta de fomentar un turisme basat en les possibilitats que ofereix la muntanya fora de la temporada d'esquí, Benet es proposa ara editar una guia per als aficionats al cavall. En paral.lel, el titular de Turisme es va reunir divendres amb la Federació Andorrana de Ciclisme per editar també una guia, adreçada en aquest cas als ciclistes.

Arran d'una sèrie de reunions amb diversos representants del món eqüestre, el Ministeri de Turisme ha decidit emprendre un seguit d'accions amb l'objectiu de fomentar les excursions a cavall per diferents rutes a través del Principat. D'aquesta manera, i segons ha pogut saber EL PERIÒDIC, el compromís adquirit per part de l'Executiu és el d'arranjar alguns punts dels camins que utilitzen els genets en les seves sortides a cavall. A més, si es considera necessari, els camins es podrien se- nyalitzar convenientment.

UNA GUIA PER A CICLISTES
D'altra banda, divendres al matí, Benet es va reunir amb la Federació Andorrana de Ciclisme. Coincidint amb l'inici de la senyalització per a ciclistes de 18 ports de muntanya, el ministre es va trobar amb la Federació per tractar una altra qüestió: l'edició d'una guia especialitzada que sigui d'utilitat precisament per als que practiquen aquest esport.

[email protected]



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT