PUBLICITAT

Lexu's enceta nova etapa amb concerts en acústic

  • La banda ha reeditat l'àlbum 'Vida perfecta' amb un tema inèdit
  • El grup ofereix, per Internet, cançons a mida als seguidors que ho demanin
N. SALVÀ
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Els músics del grup Lexu's, Carles Gómez, Jordi Augé i Albert Nadal. Foto: EL PERIÒDIC

La formació catalanoandorrana Lexu's ha decidir obrir una nova etapa musical i canviar el seu format de directe. Segons va informar el cantant de la formació, Calres Gómez, el grup ha iniciat una petita gira per tal d'oferir concerts acústics. La idea dels intèrprets és presentar-se amb un directe més pròxim i íntim que permeti un altre tipus de contacte amb el públic que els va a veure. "Els elèctrics ens agraden i no volem renunciar-hi, però la nostra intenció és provar un nou estil, demostrar que també hi tenim traça", va explicar l'intèrpret.

Entre les novetats d'aquest any, també destaca la reedició --amb un tema inèdit-- del seu últim treball La vida perfecta. "Coincidint amb els concerts acústics volem reproposar el disc", va explicar Gómez. A més, el cantant va assegurar que a l'àlbum encara li queda molta corda. "Tenim unes quantes composicions que volem que siguin singles, volem veure com funcionen els pròxims concerts i encara no ens plantegem tornar a les sales de gravació".

A més, la formació també s'ha embarcat en una nova manera de promocionar-se: les cançons personalitzades. La idea va sorgir perquè moltes ràdios espanyoles els demanaven si podien adaptar els seus títols com a promocions de Nadal o de la mateixa empresa. És per això que el grup va pensar que podien fer el mateix procés per la gent del car- rer. "És posar-se a l'abast de la gent que et segueix, i la veritat és que la iniciativa no està anant malament", va comentar el cantant. Per Lexu's, però, el treball de composició no s'atura mai. La formació amb seu a Tàrrega i integrada per Gómez a la veu, Jordi Augé al teclat i Albert Nadal a la bateria manté l'hàbit de realitzar cançons contínuament, amb el propòsit de tenir un coixí a l'hora d'entrar a gravar. "És una cosa que ens surt natural, és la nostra feina i hi dediquem temps", va acabar simplificant el cantant. La intenció de Lexu's és interpretar les seves cançons al Principat en un futur no gaire llunyà, encara que Gómez va reconèixer que encara no havien arribat a un acord amb cap local. Així, doncs, caldrà esperar --potser-- que el grup tregui un treball totalment nou. [email protected]



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT