PUBLICITAT

Folguera i Salvador són a un pas del títol del Català

EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Christian Salvador i Xavi Folguera defensen el lideratge en la cinquena i última prova del Campionat de Catalunya. La parella andorrana, amb 304 punts i primera en el rànquing, buscarà el títol en una final que puntua el doble, és a dir, amb 200 punts per a l'equip guanyador. De Senespleda-Martín, Salguero-Glitz i Soler-Funes seran els seus enemics en la lluita per proclamar-se campions de l'edició del 2010.

Folguera i Salvador han estat els més regulars al llarg del circuit, malgrat no haver aconseguit cap victòria en les quatre proves que s'han disputat. En el debut al Vendrell, van començar amb una quarta posició en una cita que va guanyar Geni da Silva amb el gironí Lluís Badosa; a la segona, a Cambrils, van ser segons per darrere de De Senespleda i Martín, qui de nou els guanyaria en la final en la quarta cita a Viladecans; a la tercera, a Mataró, van tornar a ser quarts.

La parella andorrana, de la mà del nou entrenador Ruben Barrera, s'ha guanyat un respecte entre els millors del circuit català passi el que passi aquest cap de setmana a Sitges.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT