PUBLICITAT

Andorra comptarà amb una nova publicació econòmica

  • Crònica econòmica repassarà cada mes l'actualitat del sector
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Josep M.Cabanes i Carles Naudi durant l'acte de presentació, ahi Foto: TONY LARA

Les properes setmanes veurà la llum pública una nova publicació dedicada a tractar temes econòmiques del país i que portarà per títol Crònica econòmica d'Andorra. Tindrà una periodicitat mensual, serà gratuïta, es finançarà a través dels ingressos per publicitat i comptarà amb el recolzament d'Andbank, Banca Privada. La revista, que podrà adquirir-se en diferents punts de distribució, com ara entitats bancàries, consultoris mèdics o d'advocats, entre d'altres, recull el testimoni de les desaparegudes Crònica i Tribuna també especialitzades en temes de l'àmbit econòmic. Carles Naudi, president de la Veu del Poble assegura que «l'aposta es treure la psicosi de la crisi, intentant arribar a tots els empresaris del país».

Crònica econòmica d'Andorra vol omplir un buit indiscutible respecte a un tipus de premsa especialitzada inexistent actualment al Principat. Naudi explica que el volum econòmic del país no permet assumir una publicació diària ni setmanal, però el més important «és la il·lusió que ha posat tot el personal per tornar a tirar endavant aquest projecte».

L'acte de presentació de la publicació es farà coincidir el proper divendres 9 de novembre amb la conferència que pronunciarà a partir de dos quarts de deu del vespre a l'hotel Anyós Park l'atleta i trader (operador en borsa), Josef Ajram, el qual donarà algunes claus per tal d'operar en el mercat borsari amb sentit comú des de la seva experiència de més de 10 anys com a broker.

La conferència es complementarà el dissabte 10 a partir de les nou i mitjà del matí amb un curs sobre borsa que impartirà el mateix Josef Ajram, en el qual explicarà que, tot i que no hi ha fórmules màgiques, amb uns coneixements previs es possible guanyar diners en els mercats i anticipar-se als moviments borsaris. El curs, que porta per títol «Guanyar a la borsa és possible» podria tenir continuïtat en funció del nombre de sol·licituds. Té les places limitades a 20 persones i costa 150 euros. H



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT