PUBLICITAT

Andorra Telecom xifra en 4.000 les Clic sense identificar

  • Només queda una setmana per acabar de tancar el registre
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Els usuaris de les targetes de prepagament Mobiland Clic que encara no les han registrat tenen encara una setmana per fer-ho. Les darreres dades d'Andorra Telecom indiquen que hi hauria uns 4.000 clients encara sense identificar i que en els propers dies hauran de deixar les seves dades a qualsevol de les oficines comercials. Un cop acabat aquest termini, es donarà de baixa del servei.

Andorra Telecom va recordar ahir que aquesta és la darrera setmana per registrar les targetes Mobiland Clic i que encara queden uns 4.000 usuaris sense fer aquest tràmit, segons les darreres dades de la companyia.

Un cop passat aquest període, les targetes que no hagin estat identificades seran donades de baixa del servei. El número, però, es mantindrà durant tres mesos i els clients podran registrar les seves dades per reactivar la línia.

Així, en els propers dies els clients de les Clic hauran de deixar les seves dades i el número de passaport o DNI a qualsevol de les oficines comercials d'Andorra Telecom. Mentres, aquells que ja tinguin un contracte amb la parapública poden realitzar aquest tràmit trucant al Servei d'Atenció Telefònica.

A partir d'ara les targetes de prepagament Mobiland CLIC hauran de tenir un registre amb els noms del seus compradors. Fins ara la compra d'aquestes targetes era anònima, però això canvia i caldrà apuntar la identitat del comprador, seguint el tractats i directives internacionals per reforçar els mitjans interns i la cooperació internacional en l'adopció de mesures bàsiques contra el crim organitzat i l'ocultació de proves.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT