PUBLICITAT

Folguera i Salvador surten de Sitges campions

  • La parella prepara l'Europeu de Grècia, mentre que Geni Da Silva s'imposa a la prova catalana i té l'Espanyol a tocar
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Folguera passa una pilota durant els Jocs de Xipre de l'any passat. Foto: TONY LARA

El torneig de Sitges corresponent al Campionat de Catalunya va deixar Cristian Salvador i Xavi Folguera com a nous campions de Catalunya; tot i ser setens a la prova catalana, es valen del valor doble dels punts aconseguits a la darrera cita de la competició. Per altra part, la parella guanyadora a Sitges va ser la formada pel resident Geni Da Silva i el seu company català, Lluís Badosa.

Folguera i Salvador han completat un Català en què han estat quarts a el Vendrell, segons a Cambrils, quarts a Mataró, segons a Viladecans i setens a Sitges. A més, la parella andorrana va disputar el cap de setmana passat una altra prova, en aquest cas privada, a Altafulla, on també van acabar en la setena posició. Després de tot això, ara entrenen per preparar l'Europeu sub-23 que es disputa a Grècia del 25 al 28 d'agost, en la que serà l'última temporada dels andorrans en aquesta categoria.

Així mateix, al torneig d'Altafulla Da Silva i Badosa van aconseguir la victòria, després del triomf que també van obtenir a un altre torneig privat a Torredembarra. A més, Da Silva i Badosa vénen de guanyar també a Puertollano en una prova del Campionat d'Espanya i tenen el títol a tocar, tot i que s'ho hauran de jugar a Múrcia, en l'última prova del 2 de setembre.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT