PUBLICITAT

Els actes per a joves impulsen la festa del casc antic de la Seu

  • La celebració l'organitzen conjuntament els veïns i el Casal Popular
  • Ja estan obertes les inscripcions per instal.lar caravanes a la Festa Major de la Seu
I. C.
LA SEU D'URGELL

Periodic
Un concert, a la Festa Major. Foto:

El Casc Antic de la Seu celebrarà aquest cap de setmana la seva Festa Major. Els darrers anys l'activitat ha rebut un nou impuls, ja que s'encar- rega d'organitzar-la el Casal Popular Alt Urgell.

El local vol contribuir així a la revitalització de l'entorn del carrer Canonges, amb noves activitats adreçades especialment als joves. Tot i això, el programa inclou propostes per a totes les edats. La festa començarà divendres a les 21.30 hores, amb el Correbars, amenitzat pel grup de batucada Ai Batutanga. Tot seguit, a partir de la mitjanit, el Parc del Cadí acollirà un concert amb els grups Ataraxia, The Sicks, Huele a Kadáver i Dekapitors. Dissabte, a les 17 hores s'organitzarà un campionat de botifarra. Més tard, a les 20.30 hores, s'oferirà un pica pica obert a tothom i hi haurà ball. I diumenge al migdia es farà un dinar popular acompanyat de la música tradicional del grup Els Tanyuts. Finalment, per dilluns a la tarda s'han previst jocs per a la mainada.

D'altra banda, l'Ajuntament de la Seu ha obert el termini per a la inscripció de caravanes per a la Festa Major. Les colles que vulguin instal.lar la seva caseta a la zona de concerts han de formalitzar la sol.licitud a l'Oficina d'Atenció Ciutadana. El termini per fer el tràmit és fins divendres de la setmana vinent. Precisament ahir al vespre es va celebrar una reunió informativa per explicar com es coordinarà la instal.lació de les caravanes.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT