La selecció té fases de control i cau per la mínima a Xipre (1-0)

• Koldo, exigent: "Hem de millorar en defensa i ser capaços de no perdre"
LARNACA

Konstantinou, l'autor del gol, rep la felicitació dels seus companys, amb el porter Josep Gomes al fons. Foto: EL PERIÒDIC

Tercera derrota de la selecció andorrana des que Koldo Álvarez va agafar les regnes. Ahir va perdre per la mínima (1-0) a Xipre en partit amistós, però va donar una imatge de control de la situació per moments que dóna esperances de canvi. Amb tot, el tècnic és exigent, i tal vegada perquè veu les opcions d'obtenir resultats amb aquest grup, demana més als jugadors: "Estic satisfet en atac, però crec que hem de millorar en defensa i ser capaços de no perdre un partit". Si ho diu és perquè hi creu: "Hem demostrat que som un equip competitiu, però hem d'estar concentrats els 90 minuts per evitar perdre. Crec que un empat podem treure, i fins i tot alguna victòria".

Andorra es va trobar en el minut 5 amb el gol de Konstantinou després d'una centrada des de la banda de Charalambides, i després que Xipre recuperés una pilota al centre del camp amb la mà, la qual cosa l'àrbitre no va veure. A partir d'aquí, Xipre no va trobar l'espai per entrar a matar, i Andorra per contra aprofitava les fases en què controlava la pilota per tenir més d'una ocasió, amb internades de Cristian per la banda, amb un tir a porteria de Sebas Gómez i fins i tot fent ús de les jugades d'estratègia, que a poc a poc es van polint. A més, en el tram final del matx Andorra va tenir també un parell d'ocasions que, per contra, no van acabar en res.

Andorra va sortir a donar la cara a Xipre amb Gomes a la porteria, una línia defensiva amb Jordi Rubio, Escura, Silva, Ilde Lima, i al mig amb Andorrà, Vieira, Cristian i Pujol. A dalt, Sebas Gómez i Sergio Moreno. Els canvis van ser Sonejee per Lima en el minut 50, Ayala per Andorrà en el 53, Manolo Jiménez per Sergio Moreno en el 60, Mejías per Vieira en el 69 i Àlex Martínez i Samir per Pujol i Cristian, respectivament, en el 85. El pròxim partit de la selecció serà el 3 de setembre, i aquest ja oficial corresponent al Preeuropeu, a l'Estadi Comunal contra Rússia. [email protected]