PUBLICITAT

El 'lip dub' arriba a l'Oficina Jove de l'Alt Urgell

I. C.
LA SEU D'URGELL

L'Oficina Jove de l'Alt Urgell va enregistrar ahir dijous al migdia un lip dub amb motiu del Dia Mundial de la Joventut. El clip està protagonitzat per una trentena de joves que aquest estiu participen en el camp de treball Recuperació de cultura del Pirineu, organitzat per Sasc-Pixies.

El lip dub (doblatge de llavis) és un vídeo que combina sincronització labial i doblatge d'àudio per fer un vídeo musical, que en aquest cas té com a objectiu presentar l'Oficina Jove. Els mateixos participants van escollir la cançó: Llença't, de Lax'n'Busto. El resultat de l'experiència es podrà veure als webs de l'Oficina Jove (www.oficinajove.cat) i de l'Ajuntament de la Seu (www.laseu.cat), així com al Butlletí Jove, a Facebook i a Youtube.

El lip dub es fa filmant una successió contínua i sense talls. Els participants canten un tros de la cançó fins que són substituïts in situ per un altre participant que continua la lletra, i així successivament, fins al final de la cançó. La gravació s'edita tot afegint l'àudio original de la cançó a la pista d'àudio del vídeo final.

Segons els experts, un bon lip dub ha de tenir quatre característiques essencials: espontaneïtat, versemblança, participació i humor.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT