PUBLICITAT

El River espera el contracte del pivot Justin Howard

  • El Guadalajara i el jugador van rescindir el vincle al febrer per una lesió al dit gros del peu
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Howard, amb la pilota en un matx de la temporada regular 2009-2010 amb el CB Guadalajara. Foto: NACHO IZQUIERDO

El BC River Andorra espera el del sisè home. És un pivot de 2,09m, 29 anys i l'any passat va ser un autèntic fenomen al CB Guadalajara, fins que es va lesionar al dit gros del peu i el club i el jugador van arribar a un acord per tancar el vincle. De nom, Justin Howard. "Des de fa mesos que li anem al darrere, però si abans era molt car ara sí que és al nostre abast, i estem esperant que ens arribi el seu contracte per confirmar-lo", va manifestar ahir el director general del club, Francesc Solana. Qüestió de paciència.

Solana va assegurar ahir que l'arribada del contracte del nord- americà a la seu del club --avui o a principi de la pròxima setmana, com a molt-- suposarà un pas endavant, però no el definitiu. La negociació continua en marxa i, quan el River tingui el contracte en les seves mans, "segurament hi haurà coses que voldrem canviar", però tot entra dins de la lògica negociadora d'aquests casos. És un estira-i-arronsa dels habituals, en què alguna clàusula serà objecte d'estudi, però res que Solana no cregui impossible de salvar. "La setmana vinent, com a molt tard, estarà tot tancat", confia el director general.

AMISTOSOS DE NIVELL El River treballa en la pretemporada. La previsió és estrenar-se al Poliesportiu el 30 o 31 d'agost contra el Denver University, de l'NCAA. Aquesta opció és la primera, però el club nord-americà ha de confirmar si té un lloc en la seva gira europea. Després, el club jugarà el 3 de setembre contra el Barberà de Lliga EBA. El dia 12 està previst el duel contra el Bilbao de la Lliga ACB, mentre que el dia 14 el River jugarà al Palau Blaugrana (21.00 hores) l'anada de la Lliga Catalana contra el FC Barcelona de LEB Plata. La tornada serà dissabte 18 al Poliesportiu (20.00 hores), i si es classifica per a la final, aquesta serà el 24 o 25 de setembre.

[email protected]



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT