PUBLICITAT

L'Encamp ja és a Györ per la preliminar de la UEFA

EL PERIÒDIC
GYÖR

El FC Encamp té a partir de demà una cita amb la fase preliminar de la Copa de la UEFA. El conjunt andorrà ha viatjat en plenes festes parroquials per disputar una competició en la qual està enquadrada al grup F. Els seus rivals seran l'Helvécia Futsal London, el Györ i el Croatia Appenzell. Els encampadans debutaran demà amb l'equip londinenc. El grup F es disputa a la localitat hongaresa de Györ.

L'equip estarà dirigit per Josep Antoni Bazán, entrenador que després deixarà el seu lloc durant la competició regular a Andorra a Moisés, jugador del BP Andorra, que es farà càrrec de la banqueta. Per al compromís europeu, la plantilla està formada pels porters Dani Bazán i Iván Monteagudo, amb els defenses Meilan, Cunha, Rojas, Beltrán, Romero, Óscar Monteagudo i Manel López, i, finalment, per una davantera amb les següents opcions: Mota, Martín, Ferreiro, Neira, Izquierdo, Raventós i Patrick Rodríguez.

El conjunt encampadà debutarà demà a les 17.00 hores al Magvassy Mihály Sports Hall de Györ davant de l'Helvécia London, i tindrà el seu pròxim duel dimarts contra els amfitrions del Györ, a les 19.00. L'últim enfrontament d'aquesta fase preliminar de la Copa de la UEFA serà dijous, a les 17.00 contra el Croatia Appenzell.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT