PUBLICITAT

Oportunitats per Sant Roc

EL PERIÒDIC
CANILLO

Periodic
Una paradeta del Mercat d'Oportunitats. Foto: EL PERIÒDIC

El Comú de Canillo ha organitzat una tercera edició del Mercat de les Oportunitats i d'Artesania amb motiu de la festivitat de Sant Roc, que se celebrarà durant la jornada d'avui. L'esdeveniment, que és obert a tots els interessats a instal.lar una parada amb productes de segona mà i d'artesania, tindrà lloc a la plaça i a l'edifici del Telecabina, entre les 10 i les 16 hores. El programa d'actes de la diada de Sant Roc es completa amb una ballada de sardanes al migdia amb la cobla Riella i un concert d'havaneres amb el grup Peix Fregit a la nit, actes que tindran lloc a l'edifici Perecaus. Durant tot el dia els infants també podran gaudir dels inflables que s'instal.laran al mateix edifici.

El Comú de Canillo convoca també avui per la celebració del lliurament de premis del concurs Florim la parròquia, organitzat pel Departament de Medi Ambient, Agricultura i Turisme del Comú d'Andorra la Vella. Des del dia 1 d'agost passat fins diumenge 15, un jurat format per dos consellers del Comú, dos tècnics i un padrí en representació de l'Associació de la gent gran visita tots els llocs que han participat en el concurs.

El nombre d'inscrits al concurs ha estat d'un total de 24 participants, un més que en l'edició que va tenir lloc l'any passat. El lliurament de premis es durà a terme a l'edifici Perecaus de Canillo. Informació, tel. 327 781.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT