PUBLICITAT

Els mals no marxen de l'Andorra i Àlex Roca serà baixa dos mesos

  • El defensa tricolor va patir un trencament del lligament intern del genoll dret contra el Torredembarra
I. MOURE
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Àlex Roca amb la pilota en un partit d'aquest curs al camp de l'Ascó Foto: FC ANDORRA

Tant imprevist durant tota la temporada en el retorn del FC Andorra a la Primera Catalana amb tanta visita a la infermeria i en molts casos de jugadors importants van acabar situant l'equip tricolor en posicions de descens fa tres jornades i allà continua encara, patint per tornar a aixecar el cap afectat per les lesions de Mejías, Marc Pujol i Ildefons Lima i per les baixes de Valls, Maneiro, Joel Martínez i Paredes, desvinculats del l'entitat que presideix François Moliné. Dimarts va arribar per fi una bona notícia amb el fitxatge del prometedor central basc Javi Subiza però ahir el club va tornar a rebre un cop baix: Àlex Roca, que s'havia fet mal al genoll dret en una pilota dividida, al partit de fa dues setmanes al camp del Torredembarra, té un trencament del lligament intern que el mantindrà dos mesos de baixa.

El central polivalent de l'Andorra estarà un mes amb la zona immobilitzada i posteriorment tindrà un període de recuperació d'unes quatre setmanes, per tant fins a finals de l'abril, quan quedin uns cinc partits de lliga, no tornarà a estar a disposició de Justo Ruiz. Un jugador, per tant, que si juga abans d'acabar la temporada li faltarà ritme de competició.

‘ILDE', A PROP DEL RETORN / Ildefons Lima ja visualitza la llum al final del túnel. Continua fent feina específica però comença a tenir bones sensacions i té en el punt de mira el partit del pròxim 17 de març contra el Vilanova, en el qual confia tenir alguns minuts de rodatge, amb el permís del tècnic. El central tricolor tampoc no descarta entrar en la convocatòria per al partit de Premundial 2014 que disputarà la selecció a Estònia el 26 de març, tot i que arribarà a la cita sense ritme de competició.

De la seva banda Marc Pujol ha començat a fer bicicleta per recuperar el to físic i la setmana que ve s'espera que ja pugui córrer, tot i que encara és d'hora perquè s'integri al grup. És un altre dels dubtes per al mes de març tant per a l'Andorra com per al combinat nacional. El mal de Justo Ruíz és també el de Koldo.

 

Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT