L'Encamp fa els deures però perd davant de l'Helvécia

• Renato és el protagonista de la primera part amb un autogol i l'empat de l'Encamp
GYÖR

Una imatge d'arxiu de l'Encamp, en un duel al Poliesportiu. Foto: EL PERIÒDIC

No va poder ser. El FC Encamp va sortir a jugar contra l'Helvécia London i va acabar perdent el primer enfrontament de la fase preliminar de la Copa de la UEFA per 4-2. Renato Mota va ser el protagonista de la primera part, amb un gol en pròpia porta als sis minuts de joc, però també amb la igualada al minut 14, resultat amb el qual es va arribar al descans.

No era un primer rival fàcil, però l'Encamp, que entrena a aquesta fase europea Josep Antoni Bazán, va plantar cara. El conjunt londinenc va començar al darrere després que l'Encamp sortís a l'atac sense contemplacions. Als cinc minuts, Ferreiro ja havia tingut una clara ocasió i Neira dues, però tota la il.lusió inicial es va esvair quan just un minut després, quan l'Helvécia intentava espolsar-se la pressió encampadana, Renato Mota va tenir la mala sort d'inaugurar el marcador amb un gol en pròpia porta. El jugador va rebre el suport de tots els seus com- panys, i des de la banqueta els ànims eren continus, i així el brau jugador es va treure els fantasmes quan en el minut 14 va aprofitar una rematada de Neira que va refusar Guimaraes per marcar l'empat, resultat amb què es va arribar al final de la primera meitat.

La segona part va començar amb una altra rematada de Renato, però just abans de complir-se el primer minut de joc de la represa, De Moraes aconseguia el 2-1. L'Encamp, però, no va abaixar els braços i només dues jugades després va empatar mitjançant Beltrán. Eren els moments clau del partit, en què qui marca fa dos passos endavant. Llavors tot va caure del costat londinenc, amb un gol de Macarrao en el minut 29 i el definitiu 4-2 al 39.

Avui l'Encamp, que és segon a la classificació, torna a jugar. Serà a les 19.00 contra el Györ. [email protected]