PUBLICITAT

El patrocinador de Bercianos es fa enrere i deixa el pilot sense Espanyol

  • El jove andorrà havia de debutar aquest pròxim cap de setmana a Pozoblanco
RAFA MORA
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Àlex Bercianos. Foto:

Dimecres Àlex Bercianos va rebre una de les pitjors notícies de l'any. El seu patrocinador principal no seguia endavant amb el projecte esportiu del jove pilot, i tot, a les portes del debut a la primera cita de la temporada del Campionat d'Espanya de ral.lis de terra, a Pozoblanco.

Bercianos forma part del programa d'Alt Rendiment de l'Automòbil Club d'Andorra (ACA), entitat que posava a la seva disposició els coneixements sobre curses, tècniques i posada a punt abans de cada cursa, però cap injecció econòmica. Aquesta funció és responsabilitat del pilot, que havia de buscar-se patrocinis per tancar un pressupost. El problema de Bercianos és que el patrocinador principal del programa d'Alt Rendiment, el qual no es va desvelar ahir, ha deixat el jove andorrà amb la mel als llavis, a només un dia de l'inici del Campionat d'Espanya.

EL PILOT, DESTROSSAT
El pilot estava ahir destrossat principalment pel desànim que havia rebut de cop: "És molt dur, ara estic molt xafat perquè la situació és molt complexa". Ara bé, Bercianos va assegurar que no ho dóna per perdut: "Tirar la tovallola és l'última cosa que faré", tot i que la marxa d'aquest patrocinador deixa sense cobrir gairebé la meitat del pressupost que el pilot necessitava per participar a l'Espanyol de terra. Bercianos parlava ahir de "redirigir el projecte", la qual cosa passa per tornar a treballar per buscar suport, com si estigués en principi de temporada, tot i que aquesta comenci demà mateix a la cita de Pozoblanco.Per a més informació consulti l'edició en paper.Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT