Hilario, amb 1min 06,91s, lluny del seu millor temps

SINGAPUR

No hi ha res de nou. Una vegada més, els esportistes andorrans estan lluny de les seves plusmarques personals. Els Jocs de la Joventut de Singapur van viure ahir el debut de l'atleta Jenili Hilario, de 17 anys. L'andorrana va finalitzar última de la seva sèrie de classificació amb un temps d'1min 06,91s, molt lluny del seu millor registre (1min 03s, aconseguit a Tarragona en pista coberta l'hivern passat).

Hilario va sortir a totes però en la part final va pagar l'esforç, a la qual cosa s'ha d'afegir la forta calor i una humitat del 90% que va ofegar les corredores. Hilario va assegurar ahir: "No estic gaire contenta perquè m'esperava estar més prop d'1min 05s". La jove atleta va assenyalar que la calor i la humitat la van condicionar molt, en una cursa que va suposar el seu adéu a la competició.

Avui torna la natació, amb Oriol Cuñat a les sèries classificatòries dels 50 papallona, i amb Mònica Ramírez a les de 50 esquena. Aquestes són dos curses explosives, les últimes dels nedadors a aquests Jocs de la Joventut de Singapur.