L'Encamp es veu impotent davant del vendaval hongarès

• Golejada dels amfitrions als encampadans, que van marxar al descans amb 5-0
GYÖR

Un duel de la lliga andorrana entre l'Encamp i el Madriu. Foto: O. M.

El resultat de 10-0 d'ahir entre el Györ hongarès i el FC Encamp podria significar diverses coses. Una, que els encampadans van tenir un mal dia, o una cosa semblant a un dia per oblidar. Una altra cosa que es podria pensar és que l'equip d'Andorra s'hagués vist afectat per, no una, sinó diverses expulsions. Doncs, de les dues opcions, és la primera, perquè de la segona, ni de lluny. El partit va ser net, amb un Györ que, senzillament, va ser molt superior, i durant el matx només hi va haver una targeta groga, a Àlex Izquierdo a cinc segons del final. Amb aquest resultat, l'Encamp s'enfonsa en la classificació del grup F, amb zero punts, els mateixos que el seu rival de demà, el MNK Croatia 97 Appenzell, que ahir va caure 2-3 contra el Helvécia London.

La història del partit és breu si no fos per la monumental golejada. El primer gol va arribar als quatre minuts de joc, obra d'Amrani. Després Neris, sis minuts més tard, Harnisch i Madarász en dues ocasions, van posar el 5-0 en el marcador amb què es va arribar al descans.

La lluita era desigual, i l'Encamp no podia treure's de sobre la pressió dels hongaresos, els quals a més es veien encoratjats per la seva afició. Amb tot, el sisè gol del Györ va tardar en arribar gairebé deu minuts després de la represa, quan Dróth va trencar de nou la defensa i la porteria encampadana. A partir d'aquí, una mena de festival hongarès, amb un altre gol just un minut després, obra de Tóth, i tres més en la recta final per mitjà de Neris, en dues ocasions, i Harnisch, que també repetia. Al final, un 10-0 per oblidar per a l'Encamp, que demà a les 17.00 intentarà evitar ser últim. [email protected]