PUBLICITAT

Els grups de l'oposició creuen que Andorra no pot perdre un any anant a eleccions

  • Gabriel diu que el PS ha de governar "i no estar concentrats tot el dia preparant les eleccions"
  • Bringué afirma que les declaracions de Goya contradiuen el cap de Govern
EL PERIÒDIC
ORDINO


El president del Grup Parlamentari Reformista, Joan Gabriel, en referència a les declaracions expressades pel primer secretari del Partit Socialdemòcrata, Ferran Goya, en diferents mitjans de comunicació, ha dit que el PS "el que ha de fer és governar i no estar concentrats tot el dia preparant les eleccions", i que "si la seva frustració és tal que han de convocar eleccions, haurem perdut un any".
Igual de contrari a avançar els comicis s'ha mostrat el conseller general d'Andorra pel Canvi (ApC), Josep Maria Bringué, que considera que les manifestacions de Goya es contradiuen amb el cap de Govern, que els va assegurar que es continuarien les reunions per consensuar el Pressupost. Bringué considera que això demostra les divergències que hi ha dins del PS, i que s'haurà de veure quin sector tindrà més força.
En canvi, el conseller general socialdemòcrata, Jordi Cadena, ha dit que no sap si val la pena que hi hagi Pressupost per a l'any vinent perquè considera que encara que s'aprovi, "pixarem sang l'any següent". Per aquest motiu, el conseller és partidari d'eleccions anticipades perquè "així no es pot viure", coincidint d'aquesta manera amb l'opinió del primer secretari del partit.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT