PUBLICITAT

Llovera vol treure's l'espina del 2002 al ral.li d'Alemanya

  • El de Fiat disputa de nou el Mundial, mentre que Vinyes és a l'Espanyol
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Llovera vola a Finlàndia sobre terra, en l'última cita que va disputar. Foto: FOTO ESPORT

Albert Llovera torna a Alemanya per treure's el mal regust de boca que li va deixar la seva última experiència bavaresa, al 2002. El pilot de Fiat lluita una vegada més en una cita del Mundial de ral.lis, després de l'aturada estiuenca que va tenir com a última prova Finlàndia. La diferència és que aquesta serà l'estrena de l'andorrà sobre asfalt. El seu rendiment és una incògnita, tot i que ja estan solucionats els problemes de motor que van tenir a Finlàndia. Així mateix, mentre que Llovera disputa el Mundial, aquest cap de setmana també correrà Joan Vinyes. El pilot del Suzuki Swift S1600 disputa el Ral.li de Ferrol del Campionat d'Espanya, prova en la qual buscarà la victòria per sentenciar el títol.

Llovera ja és a Trier (Alemanya) per tal d'afrontar els 1.192,99 km de la cursa alemanya, dels quals 407 seran de velocitat repartits en 19 especials (deu de diferents). Demà a les 9.00 arrenca una competició que acabarà diumenge al migdia i que travessarà a més el Panzerplatte, un tram de 48 km per zona militar en què, per un dia, els cotxes del Mundial tindran via lliure en un terreny normalment tancat.

A part, Vinyes afronta a Ferrol un recorregut de 477 km, dels quals 166 seran de velocitat amb 8 especials (5 de diferents). La cursa arrenca demà a les 18.30 amb una primera etapa que s'allargarà fins a la matinada i acabarà dissabte a la tarda amb el lliurament de trofeus. [email protected]



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT