L'Encamp tanca l'experiència europea amb una nova golejada

• L'equip del Principat acaba últim del grup F de la preliminar de la UEFA
GYOR

L'Encamp, en un enfrontament de la Lliga andorrana. Foto: EL PERIÒDIC

Era una empresa complicada i es va confirmar. El Croatia Appenzell no va posar les coses fàcils a l'inici i al final va fer del partit gairebé una passejada militar davant de la impotència de l'Encamp, equip que va tancar la classificació del grup F de la fase preliminar de la Copa de la UEFA. Tres derrotes clares han deixat últims els encampadans. Ahir, 4-12 i un bagatge total de la fase força dur: 26 gols en contra per només sis a favor.

Els resultats del Croatia Appenzell en aquesta ronda preliminar, amb les mateixes dues derrotes que l'Encamp contra el Gyor local i l'Helvecia London, feien pensar en la possibilitat de fer front a un partit en què es podia treure un resultat positiu. Però, des del primer minut, tot es va capgirar: als 57s Agatic ja havia inaugurat la porteria de Dani Bazán. A més, abans dels cinc minuts Drndic aconseguia el segon per als suïssos. Eren moments de cert patiment encampadà, fins que Chala ho va intentar un minut més tard i altres dos minuts després Mota va fer el primer gol andorrà. El 1-2 donava esperances, però tot i l'esforç de l'Encamp finalment va ser Radusin qui va marcar el 1-3 a favor del seu equip. Amb aquest resultat es va arribar al descans.

L'esperança de l'equip de Bazán es va mantenir viva gràcies al fet que dos minuts després de la represa Fer- reiro va retallar de nou les distàncies amb el 2-3. El jugador encampadà feia bo l'esforç col.lectiu, després d'un reinici a per totes, però el Croatia no anava a deixar fer més. El conjunt suís va començar a atacar sense treva, mentre que l'Encamp només aconseguia alguna esporàdica acció d'atac amb un parell de rematades d'Aceituno. Tant era el control dels jugadors de Jurkic que al final de nou van obtenir premi amb dianes de Radusin, Novoselac, Gashi, Mijatovic i Gulan en cinc minuts. En el 33 i en el 34, sengles gols de Mota (4-7 i 4-8) van maquillar la golejada final, amb Gashi, Drndic, Novoselac i Gulan matant el matx: 4-12. [email protected]