PUBLICITAT

Gabriel creu que en la creació del PRA "s'ha perdut una mica l'encant"

  • El president dels reformistes celebra, però, l'impuls propiciat pel manifest
  • Recorda la necessitat d'un lideratge per consolidar la formació
MARC RODRÍGUEZ
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
El president del Grup Parlamentari Reformista, Joan Gabriel. Foto: ORIOL LLAURADÓ

El president del Grup Parlamentari Reformista, Joan Gabriel, va valorar a aquest rotatiu l'estat en què es troba la consolidació del moviment de centredreta que, en principi, haurà de derivar al setembre en la creació del Partit Reformista Andorrà (PRA) al qual, segons les previsions, s'integrarien els militants del PLA que així ho consideressin. Tot això comptant que la dissolució del partit base és descartada per molts sectors. En aquest sentit, i després del manifest que el liberal Estanislau Sangrà i el centrista Gilbert Saboya van presentar la primera setmana d'agost, Gabriel va celebrar l'impuls que això pot donar a la consolidació del partit, tot i que tampoc va amagar que en aquests mesos que han passat des que el 26 d'abril del 2009 les eleccions situessin els reformistes en l'oposició i s'iniciés el camí per aglutinar els companys de viatge en un partit, "s'ha perdut una mica l'encant" de tot plegat.

El massanenc va reiterar que en aquest procés, i com a president del grup al Consell General, en vol quedar al marge, tot i que va clarificar com "CR ha de viure fins a final de la legislatura" per donar un suport explícit als parlamentaris a la Casa de la Vall. De fet, ja sigui mitjançant el futur PRA o qualsevol altra fórmula, "fa falta una estructura política que abraci un sentiment compartit", referint-se a l'espectre de centredreta andorrà al qual se subscriuen els representants reformistes.

És per això que Gabriel va mostrar-se satisfet pel fet que en les últimes setmanes s'hagi constatat l'esmentat impuls per a la consolidació del partit reformista: "Si els actuals promotors ho tiren endavant --el PRA--, jo estaré encantat de la vida", va resumir, sintetitzant el seu vistiplau des d'un principi a aquest pas.

[email protected]



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT