PUBLICITAT

Giró venç en la Copa TT en vehicles de sèrie

  • Cabanes es proclama campió en X-Trem quan encara resta la prova de Bississari d'octubre
R. MORA
LA MASSANA

La tercera prova de la Copa TT va aplegar ahir a Arinsal centenars d'espectadors que van gaudir de l'espectacularitat d'un traçat exigent amb els pilots i amb les mecàniques. Amb tot, l'esforç de tots va rebre els seus fruits, com el de Miquel Giró i Alberto Iglesias, que tot i que van ser segons ahir amb 8.615 punts per darrere de Joel Martínez i Helder López (5.328), van obtenir el títol absolut en la categoria de vehicles de Sèrie, que ahir tancava el seu calendari de proves. Així, Albert Cabanes i Lluís Carrera, tot i bolcar ahir, es van proclamar campions en X-Trem després d'obtenir la seva tercera victòria i 45 punts en la general.

En la categoria de Preparats, David Choy i Claudi Ribeiro han capgirat la general després de vèncer ahir per davant dels que fins ara eren els líders, Josep Bringué i Iván Bringué. Els primers sumen ara 38 punts, i els segons 36. Tot està per decidir per a l'última prova del calendari. Tercers a la prova d'Arinsal van ser David Alonso i Roger Troguet.

En la categoria X-Trem no queda, però, molta emoció per la lluita pel títol, ja que els 24 punts que sumen els perseguidors de Cabanes, Marc Ambor i Amancio Caçador, són insuficients per poder obtenir res positiu a l'última cita del 8 d'octubre a Bississarri. Ahir Cabanes i Carrera van sumar 10.911 punts pels 14.938 de Marc Ambor i Amancio Caçador.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT