PUBLICITAT

Tudel arriba en el segon pilot al GP de Plouay de la Copa del Món

EL PERIÒDIC
PLOUAY

La britànica Emma Pooley es va imposar ahir en el Gran Premi de Plouay corresponent a la Copa del Món de ciclisme femení en ruta. En aquesta cursa, l'andorrana Ariadna Tudel (Bizkaia Durango) va arribar en un segon pilot, després d'una carrera de 114 quilòmetres que es va decidir amb atacs entre les favorites que va deixar un grup de quatre cor- redores al capdavant, entre les quals es van disputar la cursa.

El Gran Premi es va celebrar en les sis voltes previstes en un circuit tancat a la Bretanya francesa. El pilot va anar agrupat les primeres voltes fins que van arribar els primers atacs. D'aquesta batalla es van formar dos grups capdavanters, un al davant format per quatre corredores --Pooley, l'holandesa Marianne Vos, l'alemanya Judith Arndt i la sueca Emma Johansson-- i un altre per darrere de tres. Després, un petit pilot amb dues corredores del Bizkaia-Durango, i al darrere el pilot principal, amb Ariadna Tudel. Així va finalitzar la cursa.

Ara el Bizkaia-Durango marxa el pròxim dia 24 al Trophée d'Or, una cursa de quatre etapes en la qual també hi correrà Tudel, la qual continua preparant el Mundial d'Austràlia.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT