PUBLICITAT

La reunió entre la FAC i el Govern apropa Tudel als Mundials de ruta

  • L'entitat de Barquín rebrà un augment en la subvenció del 2010 suficient per cobrir les despeses
IVÁN MOURE
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Tudel en un entrenament a Ordino a principi d'aquesta temporada. Foto: TONY LARA

Conclusions optimistes les que es poden extreure de la reunió d'ahir entre la Secretaria d'Esports d'Estat i la Federació Andorrana de Ciclisme (FAC). La trobada va ser breu, de poc menys d'una hora, i el motiu era la presència o no d'Ariadna Tudel en els Mundials de ruta que es disputaran el 2 d'octubre a Austràlia per motius econòmics.

Tot i que no és oficial, sembla que la subvenció que ha de rebre l'entitat que encapçala Carles Barquín d'aquest curs tindrà un augment respecte a la de l'any passat suficient per poder cobrir gran part de les despeses de la corredora andorrana en la màxima cita mundialista. La FAC havia reservat 1.800 euros del 2009 per a això i li falten més de 2.000 per arribar als 4.000 necessaris per al desplaçament, que en principi podrà tenir abans del 15 de setembre.

TUDEL, MÉS TRANQUIL.LA
La mateixa Tudel respirava ahir més tranquil.la després de conèixer la notícia: "Això em treu un pes de sobre", va explicar des de França. Perquè encara no ha rebut una resposta definitiva, però sap que tot s'està posant de cara per rebre l'anhelat . I és que la ciclista del Bizkaia Durango ha planificat tota la temporada per ser a Austràlia: "És l'objectiu de l'any", va insistir. Durs entrenaments diaris, dedicació pràcticament exclusiva a les dues rodes... fins i tot tenia la promesa de la FAC per anar-hi, tot i que la crisi ha acabat complicant les coses i ella ho entén.

Mentre es debat la presència o no a Austràlia, el Bizkaia Durango, en el qual hi ha Ariadna Tudel, afronta avui en terres gal.les la primera etapa del Trophée d'Or femení. Aquesta cursa ha de ser una de les darreres pedres de toc si finalment va als Mundials.

[email protected]



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT