PUBLICITAT

Marc Garcia dóna el salt a la Segona B amb el Llagostera

  • L'internacional s'incorpora a l'equip català de la mà del seu representant, Marc Bernaus
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Marc Garcia, en l'últim partit de la slecció davant d'Estònia. Foto: SÍLVIA CASALS / FAF

Els jugadors internacionals de mica en mica milloren les seves prestacions i ho fan obviament per la categoria en què juguen. Així, el lateral esquerre Marc Garcia, que fins ara militava en l'UE Vic del grup 5 de la Tercera Divisió Catalana, ha fitxat per l'UE Llagostera, de la Segona Divisió B (grup 3). El jugador, que suma 12 internacionalitats amb Andorra, arriba al club català de la mà del seu nou representant, Marc Bernaus.

Garcia ha disputat aquesta darrera temporada 35 partits dels 38 que ha disputat el Vic, dels quals ha estat titular en 33 ocasions, i ha marcat tres gols. Els seus números han fet que Lluís Carrillo, entrenador del Llagostera, donés el seu vistiplau a la incorporació de l'internacional a un Llagostera que la temporada l'ha tancada amb la 10a posició del grup 3 de la Segona Divisió B espanyola, entre 21 equips.

«Tinc molta il·lusió de fer un bon any al Llagostera i retornar la confiança que han dipositat en mi», va dir el futbolist, que assumeix el repte amb ganes. «Estic molt satisfet d'aquest pas de gegant a la meva carrera. L'objectiu és aprofitar aquests dos anys i quedar-me a 2a divisió B».

Amb 25 anys, Garcia deixa enrera una temporada a 3a divisió Catalana, tres anys també de Tercera divisió al futbol aragonès (un a l'Atlético Monzón, un a l'UD Pomar, un a l'UD Fraga). Anteriorment havia estat dos mesos a l'FC Andorra, dos anys a l'Eivissa i format a l'UE Lleida.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT