PUBLICITAT

Folguera i Salvador debuten a l'Europeu sub-23 amb derrota

EL PERIÒDIC
KOS

Periodic
Folguera i Salvador després de guanyar un punt als Jocs dels Petits Estats de Xipre, l'estiu del 2009. Foto: TONY LARA

Christian Salvador i Xavi Folguera van debutar amb una derrota en l'Europeu sub-23, que s'allargarà fins el dissabte vinent a Kos (Grècia).

La parella tricolor s'havia d'enfrontar ahir en el partit matinal de la lligueta inicial al combinat italià, setè cap de sèrie dels 24 participants. Andorra, que parteix com el divuitè favorit, buscava la sorpresa, però perdre ja entrava dins la lògica: 2-0, amb parcials de 21-11 i 21-15 en una hora de joc. Nicolai i Ingrosso, però, no van sumar un triomf fàcil, sobretot en el segon set, que es va decidir en els darrers punts.

Itàlia va repetir triomf posteriorment contra la parella de Suècia Hanna i Karlsson, dinovens favorits, per 2-0 i parcials de 21-15 i 21-13; el tàndem escandinau venia de perdre amb els representants grecs Zoupanis i Dimitriadis, sisens caps de sèrie, per 21-14 i 21-11. Itàlia, per tant, ja ha passat ronda, ja que es classifiquen per a vuitens de final els dos primers de cada un dels sis grups i els quatre millors tercers; amb dos triomfs és líder seguit de Grècia, amb un i un partit menys que havia de jugar ahir davant d'Andorra a última hora de la nit i que al tancament d'aquesta edició encara no havia acabat.

Si contra els grecs Folguera i Salvador tenien un rival de qualitat similar a Itàlia, Suècia és assequible per ser un dels millors tercers. [email protected]



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT