PUBLICITAT

El Rockòdrom ofereix una setmana dedicada al mític grup The Ramones

  • El bateria de la formació, Marky Ramone, oferirà un concert a la capital
  • El públic podrà obrir boca demà al Cau amb un documental dedicat a la formació
N. SALVÀ
ANDORRA LA VELLA

Periodic
El bateria Marc Bell, integrant dels desapareguts The Ramones. Foto: EL PERIÒDIC

El Principat viurà, el diumenge vinent, una de les nits que prometen passar a la història, la actuació de Marky Ramone and his friends, la banda que lidera l'antic bateria de The Ramones. Marc Bell, anomenat Marky Ramone des de l'entrada al mític grup, apareixerà acompanyat d'un vocalista d'excepció, Michael Graves. El cantant d'àlbums com ara American psycho o Famous monsters va coincidir, durant una època, amb Bell a la formació que lidera, Misfits. Marky Ramone and his friends oferirà un petit recordatori del que va sorgir de la banda novaiorquesa creada el 1994. A més, Ramone i Gaves presenten un nou single: When we were angels.

Rere aquest concert d'excepció s'hi troba el programador del Rockòdrom, Santi Casas. Per començar a obrir boca, l'organitzador del cicle instal.lat al Cau oferirà, demà, una nit dedicada totalment a The Ramones amb una vetllada on es punxaran discos de la banda tot fent un repàs per la seva extensa discografia. Per seguir amb el caldo de cultiu de la setmana, divendres es projectarà el documental realitzat a partir de l'últim concert de la formació a Los Angeles el 1966. The story of The Ramones és una ocasió endinsarse en el món de la banda de Nova York, ja que el film fa un recorregut per la divertida i en ocasions surrealista història del grup americà. Finalment, el dia abans del gran directe, els Pell de Serp oferiran un concert al Cau d'Arinsal, un tastet del que interpretaran com a teloners de la formació de Marky Ramone.

LA CITA
Finalment, el diumenge a les 22 hores iniciarà l'esperat concert que compta amb la ja esmentada Pell de Serp i amb Revolta 21 com a teloners. Després del directe dels dos joves grups arribarà el torn de la formació nord-americana. Així, el Rockòdrom es traslladarà excepcionalment al Parc Central per exigències de l'agència que gestiona la gira. Els representants de Marky Ramone and his Friends es van posar en contacte amb Casas per oferir-li la possibilitat de programar el grup, però també van posar com a condició que l'esdeveniment tingués lloc en un escenari cèntric.

En poc més d'una setmana, els responsables del cicle van haver de contactar amb les arres de Cultura dels comuns d'Andorra la Vella i Escaldes-Engordany per poder aconseguir un espai que respongués a les necessitats plantejades. La ràpida resposta de la capital va acabar sent clau. De tota manera, malgrat que l'Administració es mostres disposada a cedir el recinte, el lloguer de l'equip de so anirà a càrrec dels organitzadors, que confien recuperar la inversió amb les consumicions del públic.

[email protected]



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT