PUBLICITAT

Vinyes busca regularitat en el CER a Alcanyís

EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
El cotxe de Vinyes, en un revolt al circuit de Xest valencià. Foto: EL PERIÒDIC

Amàlia Vinyes tornarà a córrer amb el seu germà Joan en la represa del Campionat d'Espanya de Resistència, la quarta prova que es disputarà aquest cap de setmana a Alcanyís.

L'objectiu del corredors andor- rans de l'equip Baporo Motorsport tenen un objectiu clar: mantenir la regularitat perquè l'Amàlia continuï en la part alta de les classificacions; tant en l'absoluta, en la qual és quarta a tres punts del tercer i set del primer, com en la D4, en la qual és líder amb un marge de set punts respecte del segon. "Hem fet podi en totes les proves anteriors i hem de mantenir aquesta línia", va afirmar la pilot. "Estar en el podi sempre suposa un temps extra d'aturada en la següent carrera i això és el que em trobaré a Alcanyís", va recordar.

Joan, de la seva banda, va ser encara més concret: "Per a que les opcions de l'Amàlia es mantinguin intactes en la primera carrera hem de lluitar pel quart lloc si no hi han opcions de guanyar. Així no perdrem gaires punts i a la segona ja podrem intentar aconseguir una plaça de podi".



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT