PUBLICITAT

Carchat pot ser campió del Volant RACC a Cervera

  • L'andorrà suma deu punts més que Pérez i es pot permetre fallar
I. MOURE
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Joan Carchat somriu a dins el seu cotxe, al ral.li de Girona. Foto: EL PERIÒDIC

Joan Carchat (Peugeot 107) podria proclamar-se campió del Volant RACC-Desafío Mobil'1 Mavisa 2010 a Cervera demà passat tot i que encara quedarien dues proves més per completar el calendari del Campionat de Catalunya. De les sis proves que conté --tres de terra i tres d'asfalt-- cada pilot pot descartar una de cada superfície i segons va admetre: "A mi no m'agrada fer travesses. Vaig a guanyar i prou".

Perquè amb la victòria possiblement ja en tindria prou per poder-se endur el títol, ja que té deu punts de marge respecte a Víctor Pérez, l'únic que l'està fent qüestionar el campionat. Fins ara ha fet un segon lloc en terra, i dos primers i un segon en asfalt.

BERCIANOS I BIGORDÀ, TAMBÉ
La cursa, que serà en terra, tindrà dos protagonistes més andorrans: Àlex Bercianos (Fiat Stylo 2.0) i Lluís Bigordà (Peugeot 107). Bercianos indica que el cotxe "està a punt" i va avançar que va anar amb Carchat a fer alguns testos "per retrobar-nos amb el ritme de competició" després de dos mesos d'aturada. Ell, però, tindrà un objectiu més modest: "Lluitarem per estar entre els millors en dues rodes motrius", va assenyalar.

Bigordà podria ser un rival de Carchat en la carrera, ja que ell opta a lluitar "per pujar al podi" en el Volant RACC. Està a tres punts del tercer en la classificació general i a Cervera anirà a totes: "Si faig una bona cursa podré descartar el resultat de la Guàrdia, que no em va anar bé. Les meves possibilitats passen per millorar en aquesta prova i l'altra de terra que queda", va dir. L'opció de dos andorrans al podi és possible. [email protected]



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT