PUBLICITAT

Escaldes presenta les activitats per al nou curs amb un preu revisat

  • La subvenció del Comú se situa encara entorn del 60% i més en l'àrea social
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Els consellers responsables de les activitats per al nou curs presenten la guia, ahir. Foto: COMÚ D'ESCALDES-ENGORDANY

El Comú d'Escaldes-Engordany va presentar ahir la guia d'activitats socials, esportives i culturals de la parròquia per al curs que està punt de començar. El llibret reflecteix ja els nous preus de les activitats, que van ser sotmesos a un increment el mes de juliol passat. El Comú d'Escaldes ha estat el primer que ha apujat els imports de les activitats que es considera que són menys bàsiques o que tenen menys caire social, en la línia que van acordar els cònsols de les set parròquies per sanejar les aquest comunals. En qualsevol cas, el Comú subvenciona encara, de mitjana, el 60% del preu de les activitats que es desenvolupen al llarg de l'any.

Els diferents departaments comunals que organitzen cursos, tallers i altres activitats durant l'any escolar --Infància i Gent Gran, Joventut, Esports i Cultura-- van presentar ahir la guia que recull el conjunt de propostes programades. La majoria de les activitats seran de continuïtat respecte al curs passat, tot i que també hi haurà algunes novetats. En el cas de les activitats culturals, algunes han vist incrementat el seu preu perquè la subvenció del Comú és inferior. De totes maneres, aquest increment no és gaire elevat i se situa entorn del 10% en la majoria dels casos.

La major part de les subvencions de l'Àrea de Cultura estan entorn del 20%. No obstant això, hi ha activitats com ara la dansa moderna que el Comú subvenciona fins al 60%. A l'altre extrem, hi ha el tai-txi, només subvencionat al 4%.

[email protected]



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT