PUBLICITAT

Dolsa, disposat a ser candidat per la "decepció" de la majoria actual

  • L'excònsol afirma que molts votants d'ACO l'animen a anar a les comunals
  • Cita l'Institut Gaudí i la venda del telecadira d'Arcalís com a signes de mala gestió
IAGO ANDREU
ORDINO

Periodic
Dolsa, durant les eleccions general de la primavera de l'any passat. Foto: ONA MORANTE

L'excònsol major d'Ordino, Enric Dolsa, està disposat a tornar a presentar-se a les eleccions comunals de la tardor de l'any vinent. Així ho va afirmar ahir en declaracions a Andorra Televisió i a aquest rotatiu. Esperonat per la "decepció" que, segons explica, causen les actuacions de la majoria comunal actual, Dolsa no descarta presentar-se si el seu grup a la parròquia així li ho demana.

L'excònsol ordinenc no va estalviar crítiques a Acció Comunal d'Ordino (ACO) i va citar el tractament de l'arribada de l'Institut Gaudí a la parròquia i la venda del telecadira d'Arcalís com dos exemples de mala gestió de l'equip que governa el Comú. "Si la gent m'ho demana, no tinc cap inconvenient a encapçalar la candidatura", va declarar Dolsa. L'excònsol va explicar que la gestió de l'ACO al capdavant del Comú està causant "decepció" entre els electors, també entre aquells que van apostar per Ventura Espot i Consol Naudí per liderar la corporació. "Hi ha molta gent que va votar l'equip comunal actual que em demana que em torni a presentar", va afirmar Dolsa.

L'excònsol va assegurar que durant aquests tres anys s'ha volgut mantenir en un segon pla sense criticar gaire les accions de l'actual equip, però ahir va decidir començar a trencar aquest silenci. Dolsa va posar dos exemples de la "mala gestió" de l'ACO: el primer és el tractament de l'Institut Gaudí, la institució acadèmica catalana del món de la construcció interessada a establir-se a Ordino. Segons Dolsa, ja és significatiu que el Quart no vulgui cedir al Comú l'Hotel Casamanya per ubicar la seu de l'institut.

A més, va acusar els cònsols de mentir sobre la possible ubicació a la Casa Rossell: "Diuen que van parlar amb el cap de Govern per ubicar l'Institut Gaudí a Casa Rossell, però jo vaig parlar ahir amb el cap de Govern i em va dir que aquestes converses eren inexistents", va dir el que va ser cònsol major de la par- ròquia entre 1999 i 2007.

D'altra banda, Dolsa també es va mostrar crític amb la venda del telecadira vell que unia la part baixa d'Arcalís amb la Coma i del teleesquí dels Orris. "Era un telecadira vell, però que servia per donar servei si el més nou s'espatllava i no valia la pena regalar-lo. Hagués vist millor que es vengués el telecadira de Creussans, que és nou, s'hauria venut a bon preu i només està en servei el 10% de la temporada", va valorar l'excònsol. [email protected]



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT