PUBLICITAT

Marinho, novetat per a la sub-21 davant de Letònia

  • La selecció de Justo Ruiz juga demà a l'Estadi Comunal el desè partit del Campionat Europeu
I. M.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Una acció de l'últim duel a casa, el 3 de març passat amb Moldàvia. Foto: EL PERIÒDIC

El jugador de l'Andorra Diego Marinho ha entrat per primera vegada en una convocatòria de la sub-21, que demà jugarà a l'Estadi Comunal el desè partit de l'Europeu contra Letònia (15.30 hores).

Completen la llista Gilbert (Pidasa) i Santiago Molins (Europa) que tot i que ja han entrat en la dinàmica de la selecció que dirigeix Justo Ruiz encara no han debutat amb la tricolor i d'altres ja consolidats com Oriol Oliva, Emili, Maneiro, Èric, Cristopher i Luigi (Andorra), Planes (Binéfar), Orosa, Gerard Aloy i Sirvan (Escale), Oriol Fité (Pidasa), Àlex Roca (Lleida), Blanco (Barceloneta), Xavi Vieira i Marc Vales (Montsó) i Marc Garcia (Pomar).

Andorra, que encara no ha guanyat i ocupa l'últim lloc del grup A amb un punt, tampoc no sap què es trobarà al davant, ja que Letònia ha canviat el seleccionador i només hi han cinc jugadors repeteixen en la convocatòria respecte al partit a Riga (4-0). "Sabem que és un equip molt superior físicament amb jugadors professionals que marquen un ritme de joc altíssim", va explicar Justo. El seleccionador creu tenir l'antídot, però va insistir en la superioritat del rival: "Sortirem a intentar tenir la possessió de la pilota perquè és la manera idònia de fer mal, però també sabem que l'aposta pot sortir malament perquè és un equip dels més complicats del grup".

Sobre les opcions d'aconseguir la primera victòria, va indicar: "Hem de sortir al 100%, concentrats durant tot el partit i sobretot estar impecables en defensa".



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT