• Jandro va prescindir del golejador del BP fa set dies per precaució
I. MOURE
ESCALDES-ENGORDANY

El golejador del BP, Paulinho. Foto: EL PERIÒDIC

Jandro Álvarez ja els té a tots a disposició. La jornada de descans que va tenir el BP el cap de setmana passat va servit perquè Paulinho acabés de posar-se a punt i deixés definitivament enrere el trencament de fibres que l'ha impedit fer la pretemporada com la resta de companys del vestidor. Només per precaució el golejador del BP no va ser convocat per precaució per al partit de fa dos dissabtes, el primer en la Lliga, a la pista del Puertollano (4-4).

Però ara ja està llest, entrena amb normalitat amb els seus companys i si la setmana transcorre amb normalitat estarà a disposició el pròxim dissabte en el partit a la pista del Ríos Renovables Ribera Navarra (18.30 hores).

PRIMERES SORPRESES
La jornada de descans del BP va deparar alguns resultats a destacar com el triomf de l'Antequera davant el Burela (6-4) en un duel entre dos dels cridats a ser a la part alta o la golejada del Lanzarote a Càceres (1-7) que el situa líder per gol average tot i estar empatat a sis punts amb el Ribera de Navarra --següent rival del BP-- i el Gáldar Gran Canaria, que va vèncer el Barça B (1-0). El BP, sense jugar, és el catorzè dels dinou equips de Plata. [email protected]