PUBLICITAT

Vidosa, Esteve i Oliveras estan encara verds

  • Van per sota les seves possibilitats en unes curses FIS a l'Argentina
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
L'equip masculí de la FAE amb Vidosa --a baix--, Esteve i Oliveras -- a dalt-- a la dreta, a Cerro Castor. Foto: EL PERIÒDIC

Roger Vidosa, Kevin Esteve i Marc Oliveras estan a la província argentina Terra del Foc des del sis de setembre realitzant una estada de pretemporada i després de disputar quatre curses FIS --dos eslàloms i dos gegants-- a l'estació Cerro Castor han deixat veure que encara estan verds; lluny de la seva millor forma, tot i que tenen encara molt temps per acabar de posar-se a punt.

Cal destacar només la segona mànega de l'eslàlom disputat el passat diumenge, al qual Esteve va marcar el segon millor registre. Així va definir l'entrenador de la Federació Andorrana d'Esquí (FAE) Simon Bastelica la situació actual dels tres corredors del primer equip masculí: "Els resultats no han estat del tot bons, hem fet alguns abandonaments i errades; però l'objectiu en aquestes curses no és el resultat ja que formen part de la pretemporada i encara ens falten alguns dies de preparació aquí".

GUTIÉRREZ, A XILE
Mentre els tres corredors masculins són al sud de l'Argentina, on hi seran fins el 30 de setembre, Mireia Gutiérrez està fent una estada amb l'equip femení de França a l'estació xilena de Termas de Chillan. Com ells, encara té camí per recórrer --i també temps suficient-- per posar-se a punt.

PREMIS ALS CLUBS
D'altra banda aquí, a Andorra, la FAE va destinar ahir per segon any consecutiu una part de la subvenció rebuda pel Govern a premiar els esquiadors dels clubs que millors resultats obtenen durant la temporada i que formin part dels programes de Tecnificació i Comitè que es van posar en marxa fa uns anys per a potenciar la base de l'esquí de competició.

Els criteris es basen en els resultats en curses i els tres tests que realitza l'entitat d'Albert Coma al llarg de l'any, en els informes que rep dels entrenadors dels clubs i com a part complementària, sempre que hagin assolit el curs escolar.

Aquests premis són una subvenció que reben els esquiadors en forma de dies d'esquí per a la pretemporada següent; es a dir que la FAE els hi paga els dies d'esquí a l'estiu i a la tardor en funció de la seva dedicació i rendiment esportiu.

En Tecnificació es van escollir com a mereixedors de les ajudes per la campanya 2009-2010 Gemma Larregola, Anna Verdú, Pol Robert, Júlia Viladomat, Joan Verdú i Kevin Courrieu (PCGR); Arià Missé, Sara Raméntol, Gabriel Barios, Jan Sasplugas i Mariona Raméntol (ECOA); ; Raul Ferre (ECAP); Sissi Hinterreitner, Pol Ferrer, Josh Alayrach, Anaïs Mora, Carla Planas, Robert Solsona, Guillem Casal i Andrea Márquez (ECA). I en Comitè Gemma Oliveras (PCGR) i Francesc Menendez (ECOA). [email protected]



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT